MARA BALLS
PAULI HANHINIEMEN RETKUE
BROADCAST
EMILIA SISCO WITH HELGE TALLQVIST AND HIS BAND
DIONYSIAN BAND PLAYS DOORS
ARI KIVISTÖ BAND

RYTMIRAIDE KIITTÄÄ!!!

Vuoden 2018 Rytmiraide-festivaali onnistui erinomaisesti ja teimme tapahtuman kaikkien aikojen yleisöennätyksen - tapahtuma-alueella vieraili illan aikana esiintyjät ja järjestäjät mukaan laskien yli 1000 henkeä! Broadcastin viime hetken valitettavasta peruutuksesta huolimatta tunnelma oli rento ja aurinkoinen. Yleisö silminnännähden nautti olostaan, hyvästä ohjelmasta, ravintolan antimista ja tuttujen tapaamisesta. Negatiivista palautetta ei ole juuri kuulunut, mutta tulemme tekemään palautekyselyn jossa voi antaa meille niin ruusuja kuin risujakin.

Kiitos teille kaikille, jotka tulitte paikalle ja teitte tapahtumastamme juhlan!!! Kiitos kaikille festivaalin esiintyjille: Ari Kivistö Band solisteineen, Emilia Sisco & Helge Tallqvist Band, Dionysian Band, Mara Balls, Ben Granfelt Band ja Pauli Hanhiniemen Retkue! Kiitos ääni- ja valotekniikasta vastannut Soundbros! Kiitos festivaalin suojelija Tea Latvala! Kiitos yhteistyökumppanit ja sponsorit! Kiitos ravintolahenkilökunta! Kiitos kökkäväki, muut avustajat ja järjestelyissä mukana olleet! Kiitos pieni mutta sitäkin pätevämpi junailijaporukkamme!

Tästä on hienoa jatkaa eteenpäin kohti uutta kesää ja Rytmiraidetta 2019.

Ilollamme on kuitenkin surureunukset: Saimme festivaaliviikonlopun jälkeen kuulla Broadcastin Esa Kaartamon menehtymisestä. Meillä on Esasta erittäin lämpimät muistot. Hän oli suomalaisen rytmi- ja roots-musiikin suvereeni tyylitaituri ja äärimmäisen miellyttävä herrasmies. Esa ehti vierailla Rytmiraiteella kolme kertaa Hoedown-yhtyeensä kanssa. Näistä keikoista nauttivat niin Esa kuin yleisökin. Neljättä kertaa ei enää koskaan tullut.
Välitämme Rytmiraiteen junailijoiden puolesta lämpimän osanottomme Esan läheisille ja bändikavereille.

I´m going back to the river
ain´t never coming back no more
I´m going back to the river
that`s where I belong
(E. Kaartamo)