BROADCAST
DR. HELANDER & THIRD WARD feat. LITTLE WILLIE MEHTO
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Screaming Jay & The Bones
SOUL OPERATORS feat. Susanna Erkinheimo
Kikka-Silja Ystävineen

Big Band Show

Suurta suosiota parisen vuotta sitten niittänyt Big Band Show saa jatkoa Rytmiraiteella. Kurikan Soittokunnan ja Ari Kivistön liidaaman sähköbändin muodostaman "Big Bandin" solisteiksi saapuvat Sami Pitkämö ja Iitu Häkkänen. Shown kapellimestarina toimii Peter Roos.

Sami Pitkämö on kaikkien tuntema monilahjakkuus, joka hallitsee suvereenilla tyylillä ja taidolla lähes kaikki musiikkigenret. Samilla on lukuisia bändejä ja projekteja, joista tunnetuin lienee Sami Pitkämön Orkesteri, joka on viime vuodet ihastuttanut meitä mm. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Kauhajoelta kotoisin oleva Sami kertoo pitävänsä pienempien festareiden intiimistä tunnelmasta, mikä lupailee erittäin rentoa ja täysipainoista keikkaa Rytmiraiteella.

Iida "Iitu" Häkkänen on kurikkalaislähtöinen laulaja-lauluntekijä, joka julkaisi viime vuonna esikoislevynsä. Soittokunnan riveissäkin aikanaan soittanut Iitu odottaa malttamattomana Rytmiraide-keikkaa kotiyleisön edessä. Lahjakas muusikko asuu nykyään Helsingissä ja tekee musiikkia ja keikkailee aktiivisesti eri kokoonpanoissa. Iitu Häkkäsen kohdalla lopullinen läpimurto suuren yleisön tietoisuuteen on vain ajan kysymys.

Rytmiraiteen BBShow on huikea viihde-elämys jokaiselle, ikään tai musiikkimakuun katsomatta!