BROADCAST
DR. HELANDER & THIRD WARD feat. LITTLE WILLIE MEHTO
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Screaming Jay & The Bones
SOUL OPERATORS feat. Susanna Erkinheimo
Kikka-Silja Ystävineen

Soulful of Blues

Soulful-Of-BluesPari vuotta sitten Seinäjoella perustettu SOULFUL OF BLUES with Soul Chicks and Downtown Horns on palaamassa harjoitustauon jälkeen jälleen keikkalavoille. Yhtyeen keikkasettiä on uusittu rankalla kädellä, noin kolmasosa materiaalista on on uutta.

”Ei se mitään uutta ole, vanhaa 70-lukua edelleen. Biisejä jotka ovat edelleen kovia!” Toteaa bändin solisti Jorma Heikkilä. SOB latoo edelleen huiman kattauksen soul ja bluesklassikkoja tiskiin. Ryhmä on ottanut missiokseen palauttaa nuo hienot biisit entiseen arvoonsa ja samalla tuoda niitä nuorempien ikäluokkien tietoisuuteen.

Eddie Floyd, Sam&Dave, Tina Turner,Joe Cocker,BB King sekä John Lee Hooker materiaali antaa joltisenkin kuvan mitä on odotettavissa.

Superbändiksikin tituleerattu ryhmä koostuu pitkänlinjan soittajista, jotka ovat vaikuttaneet Etelä-Pohjanmaalla jo pitkään eri kokoonpanoissa. ”Sielussa vaan edelleen soi, ei voi mitään” kuvailee Jussi Kaukosalo bändin rumpali ja leaderi.

Yhtyeen puhaltajaosasto (Downtown Horns) sai äskettäin vahvan lisän kun Jorma Pellinen Seinäjoelta liittyi ryhmään. Hän on aikaisemmin vastannut suurelta osin ryhmän sovituksista, mutta on nyt siis kokoonpanossa mukana.

Pitkäsoittoakin bändi valmistelee ja todennäköisesti syksy tuo kauppoihin SOULFUL OF BLUES albumin.

Odotettavissa on siis huikea blues ja souljuhla!

Kokoonapno: Hanna: Lead & bg Voc
Mari: Lead & bg Voc
Ylli: Lead guitar
Jorma: Lead & bg Voc, guitar
Sledgehammer: Drums & Lead Voc
Mike: Hammond Organ, Piano
Veli: Bass Guitar
Jukka: Trumpet
Pekka: Altto sax
Jorma: Tenor sax
Aki: Baritone sax
Pekka: Sopr sax

Jouppila