BROADCAST
DR. HELANDER & THIRD WARD feat. LITTLE WILLIE MEHTO
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Screaming Jay & The Bones
SOUL OPERATORS feat. Susanna Erkinheimo
Kikka-Silja Ystävineen

Melrose

Melrose Got It Made Colors-8-Ville-Malja-1024x682Melrose levynjulkaisukiertueelle

Suomalaisen rock'n'rollin legenda Melrose on taas valmiina keikkakoitoksiin uuden Got It Made -albuminsa myötä (julkaistu 6.2.2015). Yhtyeen edellisestä levystä ehti vierähtää kokonaiset 13 vuotta. Melrose aloitti kevään levynjulkaisukiertueensa perjantaina 13.2.2015 Kouvolasta.

"Tänä vuonna pyritään käymään maan joka kolkassa mahdollisimman kattavasti ja vetämään rautaisia settejä kaikkialla. Suurin ero entiseen tulee varmaan olemaan se, että soitetaan mahdollisimman paljon uusia biisejä uudelta levyltä. Tietenkin vedetään myös vanhoja suosikkeja, mutta yritetään vetää kaikki uuden levyn biisit joka keikalla, jos vaan mahdollista. Se pitää meiningin tuoreena." kertoo yhtyeen laulaja-kitaristi Tokela.

"Ihan helvetin kivaa päästä itse asiaan. Siihenhän uuden levyn tekemisellä kuitenkin aina pyritään, että päästään keikoille vetämään niitä biisejä ihmisille. Ja täysillä vedetään tietenkin kuten aina ennenkin, ei me muulla tavalla osatakaan toimia." Tokela jatkaa. "Tervetuloa keikoille - nähdään radalla!"

Melrose on vuonna 1981 perustettu suomalainen rock-yhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perus-rockia rockabillyyn ja rock'n'rolliin. Yhtye on tunnettu hittibiiseistään kuten Rich Little Bitch, It's In The Bag, In The Meanwhile, Gangwar ja Loverboy. Melrose on toiminut hiljattain mm. ZZ Topin, Uriah Heepin ja The Yardbirdsin lämppärinä. Yhtye on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvissa Laitakaupungin valot sekä Hamlet liikemaailmassa.

Melrose on vuonna 1981 perustettu rock-yhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock’n'rolliin. Tämän timanttisen rock-orkesterin edellisestä studiolevystä on kulunut yli kymmenen vuotta, jonka aikana bändi on keikkaillut ahkerasti ja säännöllisesti ympäri maailmaa, pääsääntöisesti kotimaassa. Tämä rock-trio tunnetaankin loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yhä vain faneihin pajasta ja paikasta riippumatta. Yhtye on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvissa Laitakaupungin valot sekä Hamlet liikemaailmassa.

Hiljattain Melrose palasi vuosikymmenen tauon jälkeen studion uumeniin ja yhtyeen uusi, seitsemäs albumi Got It Made julkaistiin 6.2.2015. Ensimmäinen maistiainen saatiin jo elokuussa 2014 John Doe -sinkun myötä. Kuuntele sinkku youtube-versiona alta!

Albumin tuottajina toimivat Tokelan itsensä lisäksi Lauri Eloranta (Damn Seagulls, Pää Kii) ja Miikka Paatelainen (Scandinavian Music Group, The Latebirds & Kerkko Koskinen Kollektiivi). Levy-yhtiönä toimii Fullsteam Records.

Melrose on:
Tokela, laulu & kitara
Jami, rummut
Roger, basso

Diskografia / studioalbumit:

Melrose (1986)
Another Piece of Cake (1987)
Full Music
(1990)
Rock My World
(1993)
Trio
(1996)
It’s in the Bag
(2002)
Got It Made
(2015)

The Best of Melrose (2004, kokoelma)