BROADCAST
DR. HELANDER & THIRD WARD feat. LITTLE WILLIE MEHTO
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Screaming Jay & The Bones
SOUL OPERATORS feat. Susanna Erkinheimo
Kikka-Silja Ystävineen

White Knuckles Trio

whiteknucklesWhite Knuckles Trion muodostavat roots konkari Knucklebone Oscar ja nuoremman polven bluesmiehet Yukka White sekä Risto ”mr Hillside” Kumpulainen. bändi tarjoaa suoraviivaista ja intohimoista bluesilmaisua tiiviissä paketissa. bassosoittimet on tarpeetomina hylätty, alapään jytinää pitää yllä boogie & woogie –pianospesialisti mr. Hillside.

Ohjelmisto koostuu soittajien suosikkiblueseista, vanhasta rhythm and bluesista sekä new orleans- tunnelmista. Let the good times roll!

White Knuckles Trion 2015 julkaistu debyyttialbumi ja intensiiviset keikat ovat herättäneet poikkeuksellista huomiota ja ihailua. Yhtyeen levyä on ylistetty parhaimpien suomibluesalbumien kärkeen ja esityksissä on pantu merkille vahva vanhan liiton hurmos. Yhtyeen tyyli nojaa 50- ja 60-lukujen mustaan bluesiin ja rock ’n’ rolliin omaleimaisesti, ilman hiilipaperikopion häivääkään.

 ”Trion keikat ovat jo aiheuttaneet porinaa, mutta Got It Bad pääsee silti yllättämään. Näin verevää bluesia ei ole näin pohjoisilla leveysasteilla tehty miesmuistiin.” –HS/Jarkko Jokelainen

Todella kovaa kamaa. Ehkä suosikki-bluesbändini Suomessa juuri nyt.” - Bluesministeri/Esa Kuloniemi

Ja voi veljet kuinka helposti trion rohto uppoaa kiduksiin!” –Soundi/Antti Luukkanen

"Bändi pystyy kuulostamaan samaan aikaan perinteikkäältä ja omaperäiseltä. White Knucklesin soitto on täyttä tavaraa – sitä itseään alusta loppuun. Levyn kuunneltuaan alkaa entistä tarkemmin tarkastella White Knuckles Trion keikkakalenteria.” - Blues-Finland/Marko Aho

 ”Yhtye tuo mieleen ulkonäöltään ja soundeiltaan Muddy Watersin klassiset Chicago blues -bändit. Kyseessä on herrasmiesviihdyttäjien kopla, jonka viileän pinnan alla kytee katujen ja takakujien rytmi, terävät buutsit ja vielä terävämmät stiletit kalliin puvun perstaskussa. Mr. White hörppäilee Coca-Colaa kun vanhanajan saarnamies kerrassaan varoittaen kieli poskessa välispiikeissään viinan kiroista. Niin paljon kuin Knucklebone Oscarin pitelemätöntä rock’n’roll-sirkusta rakastankin, on mies White Knuckles Triossa kenties vielä vakuuttavampi. Kaiken kohkauksen takaa nimittäin paljastuu yksi hienoimpia ja sävykkäimpiä blues-kitaristeja, mitä olen livenä saanut kuulla. Blues elää ja voi erittäin hyvin Suomessa vuonna 2015.
–Rumba/Jean Ramsay