BROADCAST
DR. HELANDER & THIRD WARD feat. LITTLE WILLIE MEHTO
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Screaming Jay & The Bones
SOUL OPERATORS feat. Susanna Erkinheimo
Kikka-Silja Ystävineen

Ari Kivistö Band

dbpd
Erikoisbändi valmiina erikoistehtäviin - tällä kertaa neljän upean naissolistin säestykseen. 
Keikkasetti koostuu rytmimusiikin helmistä laidasta laitaan. Mukaan mahtuu purkkaa, jytää ja soulia jamuutama spesiaalinumerokin.
 
Ari Kivistö – kitara, basso ja laulu
Esa Juvonen - basso ja laulu
Lassi Koivuluoma – kitara
Kari Mäkiranta - kosketinsoittimet ja laulu 
Antti Alanko -rummut
 
Solistit:
 
Anette Kaukonen
 
Monipuolinen turkulainen laulaja, joka on liikuttanut kuulijoitaan sielukkailla tulkinnoillaan sekä leikkisällä äänenkäytöllään. Laulajatarta leimaa rohkeus mennä ja kokeilla keskitien ulkopuolelta ja olla silti lähestyttävä.
 
Kaukonen on tehnyt yhteistyötä monen suomalaisen eturivin muusikon kanssa. Turkulaisyleisölle hän tuli tunnetuksi Lumous-nimisistä liveklubi-illoista muusikko ja pianisti Kari Mäkirannan kanssa. 
 
Rytmiraiteessa kuullaan parivaljakon yli vuosikymmenen kestäneen yhteistyön hedelmiä sekä saadaan maistiaisia heidän syksyllä julkaistavasta materiaalista Deep Dream Dive -nimiseltä kokoonpanolta. Mäkiranta ja Kaukonen yhdistelevät musiikissaan rohkeasti eri tyylilajeja, elokuvallista mielenmaisemaa. Jokainen kappale on kuin maalaus, jonka maailmaan kuulija voi hetkeksi irtautua.
 
Elina Nieminen
 
Kurikasta kotoosin, töissä pankkialalla. Musiikkia ja etenkin laulamista rakastanut koko elämänsä, lukiolaisena aloitin laulutunnit Luomala-Kulkulan Marin opissa. Sen jälkeen ollut mukana erilaisissa kokoonpanoissa. Nyt solistina kauhajokisessa Aikapula-bändissä.
 
Mari Seppänen
 
Mari Seppänen Kurikasta, HiljaHelenan hotelloitsija. Ajankäytöllisistä syistä tällä hetkellä satunnainen laulelija, erityisenä intohimona stemmalaulanta ja sellaisen sovittelu.
 
Reeta-Kaisa Teikari
 
Alati kippo puoliksi täynnä ja pilke silmäkulmassa elämää innolla tutkaileva bööna Kauhajoelta. Monenmoista musiikkipuuhaa on elämän varrella ollut kautta linjan: laulantaa, soitantaa, säveltämistä, sanoittamista, sovittamista ja muuta soveltamista. Tällä hetkellä opiskelee lauluntekijäksi Ikaalisissa, tähtäimenä päästä musiikkibisneksen höykyyttämäksi.