BROADCAST
DR. HELANDER & THIRD WARD feat. LITTLE WILLIE MEHTO
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Screaming Jay & The Bones
SOUL OPERATORS feat. Susanna Erkinheimo
Kikka-Silja Ystävineen

BEN GRANFELT BAND


Broadcast joutui peruuttamaan Rytmiraiteen keikan sarastapauksen vuoksi. Tilalla on Ben Granfelt Band.

Bengranfelt

Ben Granfelt Band (BGB) on suomalainen blues-rock-yhtye, joka perustettiin Helsingissä 1993. Kitaristi-laulaja Ben Granfeltin nimeä kantava yhtye on julkaissut yksitoista albumia ja kiertänyt klubeja ja festivaaleja Suomessa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Itävallassa, Sveitsissä sekä Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, jossa he ovat esiintyneet Abu Dhabi- ja Dubai Jazz -festivaaleilla.

Kitaristi-laulaja Ben Granfelt on parhaiten tunnettu kuusikielisen taitajana Leningrad Cowboys-, Wishbone Ash-, Gringos Locos-, Guitar Slingers-yhtyeissä. Granfelt on arvostettu melodisen ja bluesahtavan rockin taitaja .

Rumpali Miri Miettinen on ollut yhtyeessä sen perustamisesta lähtien. Hän on soittanut rumpuja yli 300 albumilla sekä lukuisissa kokoonpanoissa, joista nimekkäimpiä ovat 80-luvun rock-yhtyeet Broadcast ja Gringos Locos.

Bassossa siis Masa Maijanen

Veli-Matti "Masa"Maijanen on suomalainen basisti. Hänen yhtyeitään ovat olleet muun muassa Boycott, Broadcast, Havana Black, Mikko Kuustonen, Kaija Kärkinen & Ile Kallio, Gringos Locos ja Hoedown.

http://www.bengranfelt.com/page.html