BROADCAST
DR. HELANDER & THIRD WARD feat. LITTLE WILLIE MEHTO
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Screaming Jay & The Bones
SOUL OPERATORS feat. Susanna Erkinheimo
Kikka-Silja Ystävineen

Emilia Sisco with Helge Tallqvist And His Band

sico pieniKyseessä on uusi tuore huippukokoonpano Suomen blues- / r&b -kartalle. Ryhmässä yhdistyy nuori ennakkoluulottomuus ja raikkaus sekä kokemuksen mukanaan tuoma tiukka osaaminen ja vakuuttavuus. Ohjelmisto muodostuu bluesista, r&b:stä sekä ripauksesta soulia. Rytmi- ja tanssimusiikkia parhaimmillaan!
 
Emilia Sisco on nuori blues/r&b/soul-laulajatar joka on lyönyt itsensä nopeasti läpi rootsmusiikin genressä. Vahva ja sielukas soundi yhdistettynä valloittavaan persoonaan ja vakuuttavaan lavaesiintymiseen tekee Emiliasta valovoimaisen keulahahmon bändissä. Viime vuoden Finnish Blues Awardseilta Emilia pokkasi Vuoden tulokas -pokaalin.
 
Kitaraa soittaa Jonne Kulluvaara - yksi kysytyimmistä suomalaisista blueskitaristeista. Hän on soittanut bluesia, soulia, roots-musiikkia yli 30 vuotta mm. Pepe Ahlqvistin, Tomi Leinon, Tad Robinsonin, Bobby Radcliffin, Mud Morganfieldin, R.J.Mischon, Teddy Hanckin, Steve Guygerin, Billy Brancin ja West Weston kanssa. Keikkakokemusta löytyy sekä Yhdysvalloista että ympäri Eurooppaa. Taso on siis taatusti maailmanluokkaa!
 
Basson varressa on Tom Nyman, tuttu taituri esim. J. Karjalaisen bändistä ja takavuosien legendaarisesta Laika & The Cosmonautsista
 
Rummuissa monista yhteyksistä tuttu Jupe Litmanen. Ehdoton tämän genren huippu. 
 
Huuliharpussa soittimen mestari ja maestro Helge Tallqvist. "On ilo saada soittaa huuliharppua tällaisen ryhmän kanssa. Ei kait parempaa voi enää edes kuvitella!", sanoo bändin liideri Helge.