MARA BALLS
PAULI HANHINIEMEN RETKUE
BROADCAST
EMILIA SISCO WITH HELGE TALLQVIST AND HIS BAND
DIONYSIAN BAND PLAYS DOORS
ARI KIVISTÖ BAND

BEN GRANFELT BAND


Broadcast joutui peruuttamaan Rytmiraiteen keikan sarastapauksen vuoksi. Tilalla on Ben Granfelt Band.

Bengranfelt

Ben Granfelt Band (BGB) on suomalainen blues-rock-yhtye, joka perustettiin Helsingissä 1993. Kitaristi-laulaja Ben Granfeltin nimeä kantava yhtye on julkaissut yksitoista albumia ja kiertänyt klubeja ja festivaaleja Suomessa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Itävallassa, Sveitsissä sekä Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, jossa he ovat esiintyneet Abu Dhabi- ja Dubai Jazz -festivaaleilla.

Kitaristi-laulaja Ben Granfelt on parhaiten tunnettu kuusikielisen taitajana Leningrad Cowboys-, Wishbone Ash-, Gringos Locos-, Guitar Slingers-yhtyeissä. Granfelt on arvostettu melodisen ja bluesahtavan rockin taitaja .

Rumpali Miri Miettinen on ollut yhtyeessä sen perustamisesta lähtien. Hän on soittanut rumpuja yli 300 albumilla sekä lukuisissa kokoonpanoissa, joista nimekkäimpiä ovat 80-luvun rock-yhtyeet Broadcast ja Gringos Locos.

Bassossa siis Masa Maijanen

Veli-Matti "Masa"Maijanen on suomalainen basisti. Hänen yhtyeitään ovat olleet muun muassa Boycott, Broadcast, Havana Black, Mikko Kuustonen, Kaija Kärkinen & Ile Kallio, Gringos Locos ja Hoedown.

http://www.bengranfelt.com/page.html