MARA BALLS
PAULI HANHINIEMEN RETKUE
BROADCAST
EMILIA SISCO WITH HELGE TALLQVIST AND HIS BAND

Emilia Sisco with Helge Tallqvist And His Band

sico pieniKyseessä on uusi tuore huippukokoonpano Suomen blues- / r&b -kartalle. Ryhmässä yhdistyy nuori ennakkoluulottomuus ja raikkaus sekä kokemuksen mukanaan tuoma tiukka osaaminen ja vakuuttavuus. Ohjelmisto muodostuu bluesista, r&b:stä sekä ripauksesta soulia. Rytmi- ja tanssimusiikkia parhaimmillaan!
 
Emilia Sisco on nuori blues/r&b/soul-laulajatar joka on lyönyt itsensä nopeasti läpi rootsmusiikin genressä. Vahva ja sielukas soundi yhdistettynä valloittavaan persoonaan ja vakuuttavaan lavaesiintymiseen tekee Emiliasta valovoimaisen keulahahmon bändissä. Viime vuoden Finnish Blues Awardseilta Emilia pokkasi Vuoden tulokas -pokaalin.
 
Kitaraa soittaa Konstantin ”Konsta” Kovalev, joka on nuoresta iästään huolimatta jo lyönyt itsensä läpi rootsmusiikin saralla. Konstan myötä bändissä on kaksi nuorta valovoimaista huippua "etulinjassa". 
 
Basson varressa on Tom Nyman, tuttu taituri esim. J. Karjalaisen bändistä ja takavuosien legendaarisesta Laika & The Cosmonautsista
 
Rummuissa monista yhteyksistä tuttu Jupe Litmanen. Ehdoton tämän genren huippu. 
 
Huuliharpussa soittimen mestari ja maestro Helge Tallqvist. "On ilo saada soittaa huuliharppua tällaisen ryhmän kanssa. Ei kait parempaa voi enää edes kuvitella!", sanoo bändin liideri Helge.