BROADCAST
DR. HELANDER & THIRD WARD feat. LITTLE WILLIE MEHTO
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Screaming Jay & The Bones
SOUL OPERATORS feat. Susanna Erkinheimo
Kikka-Silja Ystävineen

RYTMIKISKO TIMO KIVISTÖLLE

Vuoden 2016 Rytmikisko on myönnetty Timo Kivistölle. Palkinto luovutettiin Timolle Rytmiraiteen 10-vuotisjuhlafestivaaleilla tapahtuman suojelijan Topi Salmen ja asemafestivaaliyhdistyksen edustajien toimesta.

Timo Kivistö on kurikkalainen musiikin ja viihteen monitoimimies, jonka esiintyjäura alkoi kaveriporukasta kootulla yhtyeellä jo 70-luvun alkupuolella. Ammattimainen keikkailu jatkui päivätyön ja perheen ohessa ravintolakokoonpanojen kosketinsoittajana, kunnes jossain vaiheessa vedettiin hetki henkeä. Homma sai uusia kierroksia Business is Pop –tapahtumasta, jonka yritysbändikisan Kivistön kokoama Kalukauppiaat voitti. Bändi nimi muutettiin sittemmin muotoon Velihopeat ja keikkailu aloitettiin uudelleen. Loppu onkin elävää historiaa.

Kivistö oli pääroolissa myös Haku Päällä –festivaalin perustamisessa Kurikkaan 90-luvun lopulla. Hän on toiminut tapahtuman taiteellisena johtajana näihin päiviin asti. Timo on aktiivinen puuhamies myös näkövammaistoiminnassa, josta hienona esimerkkinä mainittakoon jo perinteeksi muodostuneet Runon, pakinan ja musiikin illat.

Kaiken muun hyvän lisäksi Timo Kivistö on mainio seuramies, vitsinikkari ja sanaseppo, jonka seurassa ei niin sanotusti käy aika pitkäksi!

Lämpimät onnittelut Timpalle – keep on rockin´!!!

timo-kivisto