BROADCAST
DR. HELANDER & THIRD WARD feat. LITTLE WILLIE MEHTO
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Screaming Jay & The Bones
SOUL OPERATORS feat. Susanna Erkinheimo
Kikka-Silja Ystävineen

Tea Latvala Rytmiraiteen suojelijaksi

 Tea profile picture

Kurikkalaislähtöinen designer-yrittäjä Tea Latvala on vuoden 2018 Rytmiraide-festivaalin suojelija.

Tea Latvala on koulutukseltaan taiteen maisteri ja vaatesuunnittelija, joka työskenteli ennen yrittäjäksi ryhtymistään Art Directorina muodin parissa. Tällä hetkellä hän suunnittelee, valmistuttaa, markkinoi ja myy puisia design-dildoja eli hieromasauvoja yrityksensä Teatiamo Industries nimissä. Lisäksi hän pyörittää Rovaniemellä Arctic Design Shopia. Parin vuoden yrittäjyyden aikana Tea Latvala on noussut lähes kaikkien tuntemaksi julkkikseksi.

Uuden bisneksen aloitus on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin helppo:

”Olihan se sellaista paskamyrskyä koko alkutaival. Rahoittajat eivät meinanneet uskoa tuotteeseen, oli kaikenlaista tytöttelyä ja alatyylistä vihjailua, väännettiin mauttomia vitsejä ja miehet lähettelivät kuvia peniksistään. Moni ei olisi sitä kestänyt.”

Sisukas ja rempseä pohojalaanen startup-yrittäjä ei antanut periksi:

”Olin luonut jotain kaunista, josta olin innoissani - päätin, että vielä minä teille näytän!”

Sisukas taistelu ja julkisuus ovat vähitellen kasvattaneet myös bisnestä ja ovi maailmanvalloitukseenkin on jo raollaan. Toivotamme Teatiamolle mitä parhainta menestystä!

Suojelijan tehtävänä on luoda ja levittää positiivista fiilistä Rytmiraiteesta. Itse tapahtumassa suojelija luovuttaa vuotuisen Rytmikisko-palkinnon.

Musiikki ja seksi ovat molemmat iloisia ja elämänmakuisia juttuja. Näillä puheilla ja lämpimin halauksin toivotamme Tea Latvalan tervetulleeksi Rytmiraiteen suojelijaksi!