DR. FEELGOOD
KLAMYDIA
Matti ja Teppo
JONNA TERVOMAA
Matti ja Teppo
MARJO LEINONEN & BUBLICANS
2008
MOUNT MARY
2008
BEATMORE
2008
RHYTHMBREAKERS
2008
AIRI'S
previous arrow
next arrow

Rytmiraide 2023 on nyt valmis! Saimme kaiken pinnistelyn ja runsaan tarjonnan seasta luotua taas mielestämme erittäin monipuolisen ohjelmiston. Siellä on tuttuja juttuja, mutta varmasti jokaiselle jotain ihan uuttakin. Kannattaa siis ehdottomasti saapua kahdeksi päiväksi Aseman markille juhlimaan musiikin ilosanomaa elokuun 18. ja 19. päivä.

Viimeiset kiinnitykset lauantaille ovat Lumberjacks, Funky Finns ja Meissa Niang & Dream Steam.

Lumberjacks on bluesia, soulia ja gospelia mainiona yhdistelmänä. Lue lisää bändistä. Funky Finns taas tuo soulin ja groovitunnelman festarille, iso bändi takaa tuhdit rytmit elokuun pimeään iltaan. Funky Finns löytyy täältä. Meissa Niang & Dream Steam bändin jäsenet ovat Senegalista, Kamerunista ja Suomesta. Musiikin pohja on senegalilaisessa musiikissa, mutta siihen yhdistellään salsaa ja myös muita ns. maailmanmusiikki tyylejä. Bändistä lisää täällä. Tanssikengät täytyy siis olla lyönnissä!

Aikaisemmin olemme vahvistaneet perjantain esiintyjiksi Matin & Tepon, LeeWingsin ja Untamo Pertun & Kakkorin Sahurit, lauantaille Dr Feelgoodin ja Jussi Syren and The Groundbreakersin.

Kategoriat: Uutiset