2008
STEVE 'N' SEAGULLS
2009
VON HERTZEN BROTHERS
2008
LITKU KLEMETTI
2008
MARTTI SERVO NAPANDER
2008
KALEVAUVA.FI
2008
SLIOTAR
2008
BILEBÄNDI APAJA
2008
JUSTUS GROUp
previous arrow
next arrow

Von Hertzen Brothers on juuri juhlistanut 20-vuotista taivaltaan, ja jo ennen veljesten yhteenliittymää he kaikki olivat piirtäneet vahvan kädenjälkensä suomalaisen musiikin kentälle: Kie ehkä 90-luvun kovimmassa suomalaisyhtyeessä Don Huonoissa, Mikko Egotripissä ja Lemonatorissa sekä Jonne Jonna Tervomaan yhtyeessä. 2001 tapahtunut yhteisen bändin kasaaminen oli suomalaisen musiikinkuluttajan kannalta eräänlainen ”match made in heaven”.

Yhtyeen musiikkityyliä on määritelty esimerkiksi termillä klassinen / progressiivisävytteinen / eeppinen rock. Jokainen voi tulla Rytmiraiteelle tekemään oman määritelmänsä! Varmaa on kuitenkin, että musiikkityylistä on tykätty meillä ja muualla. Von Hertzen Brothers on kotimaan lisäksi kiertänyt laajasti Euroopassa, eritoten Englannissa. Yhtyeen levyt ovat olleet Suomessa niin myynti- kuin arvostelumenestyksiä ja esimerkiksi bändin viides pitkäsoitto Nine Lives nousi listoille myös Britanniassa ja oli ehdolla Classic Rock Magazinen ”Album of the year” -kategoriassa. Saman levyn kappale Flowers of rust voitti Progressive Music Awardseissa ”Anthem of the year” -tittelin. Bändin seitsemäs albumi ”Red alert in a blue forrest” julkaistaan parahultaisesti maaliskuussa 2022.

Rytmiraide 2022 -festivaalilla oli ilo ja kunnia toivottaa jo lähes ikoniseen asemaan kohonnut veljesbändi ja kaikki sen lukuisat fanit tervetulleeksi Kurikkaan asema-alueen ainutlaatuiseen tunnelmaan. Tämä jos mikä on harvoin tarjolla olevaa herkkua!

Esiintyy lauantaina.